En cumplimient de la Lley 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic li informem que aliemsa.net utilitza cookies propies i de tercers per a millorar la seva experiència de navegació, així com per a realitzar feines d'anàlisi. Si us plau, tingui present que aquest lloc web no emmagatzema cap mena d'informació específica sobre vostè. Al continuar amb la navegació entenem que dona el seu consentiment a la nostra política de cookies.

Embutits artesanals

de la comarca d'Osona

 

Calldetenes 1965

Aliments i Embotits S.A és una empresa familiar amb seu a la població de Calldetenes, a tocar de Vic, a la comarca d'Osona, i compta amb més de 30 anys d'experiència en l'elaboració artesanal d'embotits. Els seus fundadors ja comptaven amb aquesta tradició, i han sabut mantenir el saber fer artesanal, la manera de condimentar els productes, embotir-los, assecar-los i, en general, tot allò necessari per donar-li el seu gust més característic i amb personalitat pròpia.

El nostre mètode d'elaboració modern, uneix la tradició i la innovació per aconseguir el millor gust en tots els nostres productes. Des de sempre, hem treballat amb les millors matèries primeres i les millors condicions per a aconseguir uns embotits saludables, tradicionals i amb el bon gust de sempre.