En cumplimient de la Lley 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic li informem que aliemsa.net utilitza cookies propies i de tercers per a millorar la seva experiència de navegació, així com per a realitzar feines d'anàlisi. Si us plau, tingui present que aquest lloc web no emmagatzema cap mena d'informació específica sobre vostè. Al continuar amb la navegació entenem que dona el seu consentiment a la nostra política de cookies.

Embutits artesanals

de la comarca d'Osona

La nostra fàbrica de Calldetenes guarda al seu interior la tradició i el bon fer dels seus fundadors: és fonamental la selecció i control, tant de les matèries primeres càrnies de porc, com els condiments que s'afegiran. Després del trinxat, la maceració i l'embotit, els productes passen a maduració i assecat, fins que s'aconsegueix el punt perfecte per al seu consum. Un procés d'assecat lent, unes 6 setmanes per a la llonganissa i unes 3 per al fuet, té com a resultat uns embotits de gran qualitat, amb bones propietats nutricionals, i el bon gust de la terra d'Osona.

 

Aliments i embutits S.A reuneix totes les condicions higienicosanitàries que exigeixen les més estrictes normatives europees per a la fabricació i elaboració de productes derivats del porc. No obstant això, des de sempre hem vetllat per que les nostres matèries primeres gaudeixin, no només dels controls sanitaris més estrictes, sinó també d'una especial supervisió del seu origen i engreix.