En cumplimient de la Lley 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic li informem que aliemsa.net utilitza cookies propies i de tercers per a millorar la seva experiència de navegació, així com per a realitzar feines d'anàlisi. Si us plau, tingui present que aquest lloc web no emmagatzema cap mena d'informació específica sobre vostè. Al continuar amb la navegació entenem que dona el seu consentiment a la nostra política de cookies.

Embutits artesanals

de la comarca d'Osona

La comarca d'Osona, terra d'embotits

Territori que gaudeix de llarga tradició pels productes naturals, la cultura del bon menjar i l'elaboració d'embotits tradicionals.

Encara que el més conegut és la llonganissa, a la comarca s’elaboren tot tipus d’embotits, així com productes de la terra d’alta qualitat.

La seva oferta gastronòmica és inigualable, amb establiments de primera categoria que ofereixen embotits i altres productes derivats del porc, des de l'època medieval, que destaquen per seva la qualitat i la manera tradicional d’elaborar-los.

Elaboració tradicional

El clima, la història ... els métodes d'elaboració tradicionals, l'experiència heretada del nostre ancestres, fa que els nostres productes tinguin aquest gust tradicional ... el de sempre.

Tot tipus de controls de qualitat i sanitaris que es realitzen, garanteixen un producte de primera qualitat, qualitat tradicional.

BonVic... l'excel·lència

Els nostres productes amb alta qualitat i tradicional elaboració es distribueixen sota la marca comercial Bon Vic.

Marca registrada i amb denominació geogràfica protegida "Llonaganissa de Vic", que garanteix els més alts estàndards de producte, elaboració i qualitat.

El producte Bon Vic és elaborat amb els millors ingredients i un acurat procès de curació, li aporta el seu deliciós sabor, delicat i tradicional.

logotipo de Bon Vic